Richard Burns Rally
|
|
MEGASinK | Дата: Четвер, 26.06.2008, 19:09 | Повідомлення # 46 |
Підполковник
Група: Проверенные
Статус: Offline
| во блін.я завжди казав що Солберг наш чувак! не знаю як там Petter Solberg Rally,а вот від обновленого рбр я б не відмовився! Добавлено (26.06.2008, 19:09) --------------------------------------------- дивився я сьогодні підсумки половини сезону в WRC, і замітив що траси в Йорданії дуже змахують на віртуальні траси в рбр USA!круто:)
http://www.megafon.io.com.ua/album.php
|
|
| |
Zmey | Дата: Четвер, 26.06.2008, 20:16 | Повідомлення # 47 |
Полковник
| А ты лучше написал бы такую фразу. Кто из посетителей этого форума отказался бы от продолжения или обновленной версии РБР?
Ралли - это моя жизнь!
|
|
| |
MEGASinK | Дата: П`ятниця, 27.06.2008, 20:50 | Повідомлення # 48 |
Підполковник
| народ!як там справи в команди Wild West Virtual Team в відкритому чемпіонаті Литви? чемпіонат важкий?
Повідомлення відредагував MEGASinK - П`ятниця, 27.06.2008, 20:51 |
|
| |
Rus | Дата: Четвер, 03.07.2008, 15:26 | Повідомлення # 49 |
Лейтенант
Група: Администраторы
| MEGASinK'у Інші ЧЛЕНИ звичайно не проти! Важкіший від "RU", бо очкова зона обмежується 8-ма місцями. Тому треба більше ризикувати, швидше їхати... хоча кількість учасників, які сходять доволі велика. Далі скажу хіба за себе... Пропустив останні три етапи із-за відсутності іНету. Сподіваюся вийти на старт Фінляндії... А ви збираєтеся їхати цей чемпіонат? Zmey'у Ето точно, но скорее всего такого не будет...
|
|
| |
MEGASinK | Дата: П`ятниця, 04.07.2008, 00:20 | Повідомлення # 50 |
Підполковник
| нє ну команда зберется тільки на чемпіонат росії (я так сподіваюся),а на чемпіонат Литви я заявився один,попробую як воно.мій нік Kotyk Sergio.
Повідомлення відредагував MEGASinK - П`ятниця, 04.07.2008, 01:02 |
|
| |
Rus | Дата: П`ятниця, 04.07.2008, 10:27 | Повідомлення # 51 |
Лейтенант
| Quote (MEGASinK) мій нік Kotyk Sergio. Моцно... зустрінемося на трасі...
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Середа, 09.07.2008, 00:18 | Повідомлення # 52 |
Підполковник
| блін вже так хочется на новій н14 Імпрезі проїхатися!чьо вони так довго тягнуть з нею.... Добавлено (09.07.2008, 00:18) --------------------------------------------- десь позавчора проїхався цікаву гонку,Doom... чи якось так, да там блін ні одного сервіса на всі 11 допів,ше й гума одна на всю гонку,а там і гравій і мокрий гравій і мокриий асфальт..... ледве блін доїхав....ше такої важкої гонки ніколи не їздив!
|
|
| |
megarally | Дата: Середа, 09.07.2008, 13:20 | Повідомлення # 53 |
Рядовий
Група: Пользователи
| Начнемс, сегодня стартует первый этап IRC Istanbul Rally 9.7. - 13.7. 2008 Выступлю от имени Wild West Sim Rally Team. Конечно нам сложно претендовать на высокие места. Пока в заявке три пилота и все едут в ЕН 4. Но зубы у нас острые и если надо будут работать как бензопила финского рубильщика деревьев. Пока команде не хватает пилот которые владеют техникой Супер 2000, Супер 1600 и А5. Теоретически нужно ехать 8-ми экипажами в 4-х классах тогда будет толк… Немного про первый этап. Спасибо оргам за прозрачность и добрые намерения открыть маршрут ралли. Будем усиленно полировать:) и так уже заученные трассы. Stage Place Length Stage1 New Bobs II 10,0 Stage2 Prospect Ridge 7,8 Stage3 Greenhills 6,0 A Servis 20 min. Stage4 Mineshaft 8,2 Stage5 Prospect Ridge 7,8 Stage6 Diamond Creek 7,1 B Servis 60 min. Stage7 Mineshaft II 8,2 Stage8 Hualapai Nation 8,6 Stage9 Fraizer Wells 5,0 C Servis 20 min. Stage10 Prospect Ridge II 7,9 Stage11 Hualapai Nation II 8,6 Stage12 Fraizer Wells 5,0 Сразу скажу что гонка будет мегасложной. Гравий очень быстрый и практически весь в деревьях, поэтому даже если не спешить не факт что доедешь. Самый сложный СУ Майнешафт в обе стороны. Безумный доп которые существует в реальной мире. По настройкам выпадает только Hualapai Nation чтобы прыгать в полный газ на его трамплинах нужно разгрузить подвеску на остальных СУ довольно равный и ходовой гравий поэтому жесткий сетап самое оно. Я буду использовать настройки от Diamond Creek. Добавлено (09.07.2008, 13:20) --------------------------------------------- Итак наш состав на первый этап, я и Руслан Ткачук едем в группе ЕН. Санчо решил ломанутся в Супер 2000 и правильно сделал. PIDLUSKY Oleksandr Wild West Sim Rally Team Ruslan Tkachuk Wild West Sim Rally Team ROMANOV Nick Wild West Sim Rally Team
Повідомлення відредагував megarally - Середа, 09.07.2008, 13:17 |
|
| |
MEGASinK | Дата: Четвер, 10.07.2008, 00:12 | Повідомлення # 54 |
Підполковник
| блін беріть мене кудась,я якраз гонщик командного типу,тільки треба мене роздуплити коли їхати...
|
|
| |
megarally | Дата: Четвер, 10.07.2008, 00:32 | Повідомлення # 55 |
Рядовий
Група: Пользователи
| Я уже приехал. На втором допе на ровном месте сломал коробку, прокручую повтор и не понимаю как на маленькой ямке можно споймать крышу и розбить коробку. Короче настрой на гонку сразу упал ниже плинтуса а дальше уже было дело техники. Дотянул до сервиса слил порядка 7-ми минут, машина больше 50 км в час не ехала. Ну а потом об дерево на СУ-5. Финиш короче.
|
|
| |
admin | Дата: Четвер, 10.07.2008, 10:57 | Повідомлення # 56 |
Admin
| Quote (MEGASinK) блін беріть мене кудась,я якраз гонщик командного типу,тільки треба мене роздуплити коли їхати... Тобі спочатку треба на чеському плагіні попроситись в нашу команду - заходиш в свій профіль і вибираєш команду Wild West Sim Rally Team і жмеш "Request" ... а там я вже тебе буду реєструвати на етапи (якщо ще не пізно)... В Н4 всі місця вже заняті... залишилося одне місце в С2000 і по два в С1600 і А5. Quote (megarally) Ну а потом об дерево на СУ-5 Жаль шо не фінішував ... Надіємось на кращий виступ в Португалії
|
|
| |
MEGASinK | Дата: П`ятниця, 11.07.2008, 00:06 | Повідомлення # 57 |
Підполковник
| 2 Admin(Sancho) дякую за запрошення,дуже приємно,але в с2000 або в с1600 з мене буде мало користі команді,бо я взагалі не вмію їздити на таких автомобілях.вже в цьому чемпі буду їхати одинаком.
Повідомлення відредагував MEGASinK - П`ятниця, 11.07.2008, 00:08 |
|
| |
Rus | Дата: Субота, 12.07.2008, 17:21 | Повідомлення # 58 |
Лейтенант
| Хлопці вибачайте: http://wwvrt.at.ua/forum/2-10-1
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Середа, 16.07.2008, 10:50 | Повідомлення # 59 |
Підполковник
| блін жопа!мене вже той Сonection Failed заграв,не можу зайти.пропущу перший етап IRC і етап Весняно Літнього кубку.....срань...... Добавлено (14.07.2008, 00:13) --------------------------------------------- во блін.я тоже зійшов в IRC.все почалося з того що чехи домахалися що моє прізвище не звеликих букв,але я перейменував свій профіль і получив ліцензію.ну а потім мене чекала тупа помилка на 10 допі.йшов 39 в н4(може б і в очкову зону попав би).мокра траса,дощ,Prospect RidgeII -зашироко ввійшов в поворот-і в дерево.кінець((((дуже шкода,шанси на очки в класі були(((( але хочеться відзначити турнір.досить цікаві змагання.організація на високому рівні.до прикладу на чемпіонаті росії мені не дозволили б їхати етап,коли я подав заявку за 5 годин до закінчення гонки.а чехи дозволили.+1 Добавлено (16.07.2008, 10:50) --------------------------------------------- в РБР навіть нічна гонка буває!
|
|
| |
admin | Дата: Середа, 16.07.2008, 15:55 | Повідомлення # 60 |
Admin
| Quote (MEGASinK) в РБР навіть нічна гонка буває! це шо за турнір??? ранкову (з туманом) гонку я бачив. а цю - ні.
|
|
| |