Ралі "Галіція"
|
|
admin | Дата: Середа, 16.07.2008, 18:18 | Повідомлення # 46 |
Admin
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Тільки що, йдучи з роботи, бачив Мазура. Він пролетів повз мене на бойовій Міцубі (тій білій арендованій у поляків - з польськими номерами). Без заднього бампера і з побитими фарами . Мабуть тренерується Іхав на оцій - а зазвичай їздить на цій - Доречі, якщо Несвіт їде штурманом в Розумоського, то можливо в Шаповалова штурманом буде Любомир Шумаков? Принаймі перед початком сезону казали, що можливо він повернеться в ралі :).
|
|
| |
Injector | Дата: Середа, 16.07.2008, 19:24 | Повідомлення # 47 |
Лейтенант
Група: Subaru fan
| Quote (admin) Тільки що, йдучи з роботи, бачив Мазура. Він пролетів повз мене на бойовій Міцубі круть)))) а за Шумакова сумніваюсь шо він буде!!!!!
Відео памяті Андрія Александрова BY INJECTOR
|
|
| |
UraS | Дата: Середа, 16.07.2008, 21:06 | Повідомлення # 48 |
Підполковник
Група: Проверенные
| акредитацію можна напевно отримати в організаторів - Галицький автомобільний клуб на Дністровській, або напиши листа до них... але думаю для цього потрібно і справді буди представником ЗМІ щоб тобі видали ту маляву...і ну хіба щось їм розказати щоб повірили....я таким не займався..
Gronholm fan
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Четвер, 17.07.2008, 00:21 | Повідомлення # 49 |
Підполковник
| для акредитації треба мати посвідчення що ти журналіст. а що чути про Шаповалова? буде він,чи нє?
http://www.megafon.io.com.ua/album.php
|
|
| |
UraS | Дата: Четвер, 17.07.2008, 00:44 | Повідомлення # 50 |
Підполковник
| 2 admin там у вас відмінил Буковець-2008...Легенда Карпат-2008...Мазур туди ніби збирався....але назад не поїхав, а залишився потренуватись, протестувати...може в цьому справа з розбитими фарами та й враження в мене що він на ево їздить кожний день...(у Львові минулого року він приїхав під супермаркет )...
Gronholm fan
|
|
| |
Injector | Дата: Четвер, 17.07.2008, 01:05 | Повідомлення # 51 |
Лейтенант
| Quote (UraS) ...(у Львові минулого року він приїхав під супермаркет )... якшо то на бойовій машинці, то мені зразу згадалась ціна за 1 літр ТурбоМаксу
|
|
| |
admin | Дата: Четвер, 17.07.2008, 08:43 | Повідомлення # 52 |
Admin
| Quote (UraS) та й враження в мене що він на ево їздить кожний день...( Та він завжди їздить на евіку. Тільки я завжди (в місті) бачив його на тренувальному. А тут летить бойова, з характерними для неї вихлопами Quote (Injector) якшо то на бойовій машинці, то мені зразу згадалась ціна за 1 літр ТурбоМаксу Мені це тоже згадалося
|
|
| |
admin | Дата: Четвер, 17.07.2008, 08:52 | Повідомлення # 53 |
Admin
| Quote (MEGASinK) для акредитації треба мати посвідчення що ти журналіст. Не обовязково. Можете договоритись з вашим Галицьким АК і якщо він за популяризацію ралі то дасть акредитацію. Це ж не ралі Ялта
|
|
| |
MEGASinK | Дата: П`ятниця, 18.07.2008, 04:55 | Повідомлення # 54 |
Підполковник
| во блін,треба буде попробувати)))).може повезе))))
http://www.megafon.io.com.ua/album.php
|
|
| |
Injector | Дата: П`ятниця, 18.07.2008, 11:41 | Повідомлення # 55 |
Лейтенант
| АТ-Ралі готують на галіцію повністю нову Субару Імпреза N12 !!! Але швидше всього екіпаж Тамразов/Скочик на цій Імпрезі небуде брати участі в гонці, через травму руки Тамразова в Камянці Такшо команду АТ-Ралі на Галіції буде представляти Львівський екіпаж Ростислав Базилевич / Любомир Козак на орендованій в команди Subaru Imreza WRX STi N10 на якій команда брала участь в єтапі WRC "Wales Rally GB" і Російському Чемпіонаті Точно незнати, чи оренда буде тільки на Львівську гонку чи на весь сезон....
Повідомлення відредагував Injector - П`ятниця, 18.07.2008, 11:43 |
|
| |
BB | Дата: П`ятниця, 18.07.2008, 14:36 | Повідомлення # 56 |
Підполковник
| Quote (Injector) Такшо команду АТ-Ралі на Галіції буде представляти Львівський екіпаж Ростислав Базилевич / Любомир Козак на орендованій в команди аренда машины не подразумевает участие экипажа в командном зачете за команду у которой она арендована если у них только нет договоренности своей
Rally Photo Gallery www.project-t3.kiev.ua
|
|
| |
Injector | Дата: Субота, 19.07.2008, 21:49 | Повідомлення # 57 |
Лейтенант
| BB, це зрозуміло, але всі механіки будуть обслуговувати цю машину...і ше точно невідомо чи це буде просто послуга на 1 гонку чи на весь сезон, а там вже незнаю як домовляться... Добавлено (19.07.2008, 21:49) --------------------------------------------- ура-ура!!! всетаки команда АТ-Ралі візьме участь на ралі Галіція!! Буде їхати екіпаж Тамразов/Скочик (нарешті після довгого простою :)) + Львівянин Ростик Базилевич орендує в команди машину і також АТ буде її обслуговувати...
|
|
| |
vwova | Дата: Субота, 19.07.2008, 23:33 | Повідомлення # 58 |
Рядовий
Група: Пользователи
| [мат] [легонький мат] Напевно пропущу Галіцію(робота [легонький мат]) Хлопакі удачного перегляду!!!Соррі за мати но інших слів не находжу.
Дякую тобі Боже що я не фанат шахів:)
|
|
| |
Injector | Дата: Субота, 19.07.2008, 23:42 | Повідомлення # 59 |
Лейтенант
| хи-хи-хиии)) емоції.....розумію((( Але дякую, поділимось потім фото і відео
|
|