Петер Солберг має час до 13 січня
00:09

Організатори другого етапу Чемпіонату світу з ралі, ралі Норвегія, дали Петерe Солбергу ще тиждень на подачу заявки для участі в перегонах.

Офіційний термін подачі заявок на ралі закінчився 6 січня. Однак Петер, який горить бажанням виступити на своєму домашньому ралі, не зміг знайти місце в команді. У норвежця є бажання, є необхідні кошти, але немає головного - машини. Беручи це до уваги, організатори пішли назустріч чемпіону світу 2003 року і продовжили для нього термін подачі заявки до 13 січня.

На своєму веб-сайті Петер Солберг пише, що він все ще проводить наполегливу роботу з укладання контракту на 2009 рік після того, як його команда Subaru покинула Чемпіонат світу в грудні. «Я дуже радий тому, що мені встановили нову дату, - пише Петер. Але у мене все ще попереду багато роботи, яку треба зробити, щоб ми змогли виступати ».

Сам Петер Солберг і його штурман Філ Міллс дуже розчаровані через те, що залишилися осторонь стартового етапу сезону, ралі Ірландія. Почуття екіпажу легко пояснити, адже це перший рік, коли вони не можуть стартувати в Чемпіонаті, починаючи з їх дебюту з командою Subaru на ралі Франція в 2000 році.

Переглядів: 871 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |