Хірвонен і Латвала налаштовані на боротьбу
00:32


Вже в ці  вихідні починається новий сезон Світового Чемпіонату з ралі. Перший етап -  асфальтове ралі Ірландії. Команда BP Ford Abu Dhabi World Rally Team провела передсезонну презентацію і повідомила, що її пілоти готові боротися за чемпіонство.



Новий Ford Focus RS WRC сезону 2009 отримав лише косметичні зміни у порівнянні з попередньою версією. Підопічні Малкольма Вілсона залишились задоволеними вдосконаленнями.



Віце-чемпіон світу Мікко Хірвонен пообіцяв поїхати на повну вже з перших етапів. Адже минулого сезону він програвав по швидкості не тільки Себастьєну Льобу, а й своєму партнеру Ярі-Матті Латвалі.



"В минулому сезоні було для мене ще одним важливим lekca. Я дізнався багато чого, що має zaprocentowac в наступних починається. Я почав дуже обережно, і тільки в кінці сезону для поліпшення мого темпами. Цього разу я повинен показувати швидкість з самого початку" - заявляє Hirvonen.



"У нас є тільки 12 етапів, так що потрібно регулярно заробляти очки. Ми не можемо допустити провалу на будь-якому етапі", - сказав фінський пілот.



Повністю по-іншому склався минулий сезон для Ярі-Матті латвали. Після успішного старту, послідувала серія невдалих етапів.  Молодий фін також не має наміру повторювати помилок.



"У цьому році, перш за все, я покращу рівень свого водіння. Я хотів би позбутись непотрібних раптових злетів і падінь, що трапилися в минулому році."

"Минулого сезону я хвилювався за дебют у заводській команді Ford. Я проаналізував все, що сталося, зробив висновки, і на вже не відчуваю хвилювання".



"У мене є дві мети - допомогти команді Ford повернути корону у командному заліку, і той же час поборотись за чемпіонство в особистому заліку. Проте я не ставлю перед собою завдання виграти за будь-яку ціну, але хотілося б виступити краще ніж в 2008 році " – зазначив Ярі-Матті.
Переглядів: 929 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |