WRC
|
|
admin | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 11:25 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Администраторы
Статус: Offline
| На цих вихідних відбувся перший в 2008 році етап чемпіонату світу з класичного ралі - легендарне Ралі Монте-Карло. Як і очікувалося, впевнену перемогу здобув здобув 4-х разовий чемпіон світу Себастьян Льоб. Скласти конкуренцію асфальтовому королю міг хіба що його партнер по команді Дані Сордо. Проте в другий день він був змушений зійти через проблеми з новим двигуном. Проблеми з С4 Дані Сордо пішли на користь першому номеру Фордів Мікко Хірвонену, який піднявся на другу позицію. Для фінського гонщика це чудовий результат, так як це став перший його подіум в Монако. А боротьба за третє місце тривала до останніх метрів. В останній день Франсуа Дюваль почав атакувати позиції Кріса Аткінсона, який йшов третім. І зумів скоротити відставання з 20 сек. до 1,1 сек. Все мав вирішити 2,7 кілометровий суперспешиал. Огранізатори поставили автралійця і бельгійця в одну пору, щоб все вирішилося в очному протистоянні. Обидва гонщики показали апсолютно однаковий час - 1:40.7. Таким чином Кріс Аткінсон захистив свою третю позицію, а Франсуа Дюваль залишився четвертим. П'яте місце посів Петтер Солберг, для якого це прийнятний результат, як для асфальту і Монте-Карло зокрема. Шостим був Джіджі Галі, який відсвяткував своє повернення в WRC фінішем в очках. Несподіванкою стала поява в заліковій вісімці маловідомого француза Жан-Марі Куока на приватній Peugeot 307. Ну і замкнув залікову вісімку представник Сузукі Пер-Гунар Андерсон. Це перше очко для команди в WRC. Крім невдачі Дані Сордо слід ще відзначити і невдачу другого пілота Фордів Ярі-Матті Латвали, який через прокол колеса в перший день дуже багато втратив і надолужити не зумів. Ще більше розчарував перший пілот Сузукі Тоні Гардемайстер, який непогано виступає на асфальті і в Монако зокрема (подіум в 2005 і 2006 роках). Результати ралі Монте-Карло-2008: 1 Sébastien LOEB 3:39:17.0 2 Mikko HIRVONEN +2:34.4 3 Chris ATKINSON +2:58.6 4 Francois DUVAL +2:59.7 5 Petter SOLBERG +4:40.9 6 Gigi GALLI +8:46.5 7 Jean Marie CUOQ +10:24.8 8 Per-Gunnar ANDERSSON +11:19.5 9 Henning SOLBERG +12:43.6 10 Matthew WILSON +14:00.1 11 Daniel SORDO +20:40.5 12 Jari-Matti LATVALA +24:16.1 13 Alessandro BROCCOLI +28:15.7 14 Patrick ARTRU +31:20.2 15 Eddie MERCIER +31:30.7 16 Khalid AL QASSIMI +32:19.2 Відео: Прев'ю (175 Мб): Частина 1 , Частина 2 День 1 (185 МБ): Частина 1 , Частина 2 День 2 (185 МБ): Частина 1 , Частина 2 День 3 (185 МБ): Частина 1 , Частина 2
|
|
| |
admin | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 08:53 | Повідомлення # 2 |
Admin
| Марко Мартін в Сардінії тестує нову Імпрезу: http://uk.youtube.com/watch?v=zoc9-dD3XkE
|
|
| |
nasarius | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 16:42 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
Група: Пользователи
| є трохи фоток з раллі Монте-Карло 2008 www.rallye-magazin.de
|
|
| |
admin | Дата: П`ятниця, 01.02.2008, 13:15 | Повідомлення # 4 |
Admin
| ще кілька відео з тестів нової субару - http://www.scoobyblog.com/2008-01....eza-wrc
|
|
| |
Jane | Дата: П`ятниця, 01.02.2008, 15:23 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Так как теперь я уже не ведущая, могу говорить, за кого болею. Так вот (без обид!) Петер Солберг, ВПЕРЕД!!! Леб уже надоел! Мы жаждем борьбы!!! Буду скучать по Маркусу...
|
|
| |
admin | Дата: П`ятниця, 01.02.2008, 17:00 | Повідомлення # 6 |
Admin
| Петя почне вигравати тоді коли Продрайв підготує машину, яка витримає його агресивну їзду. За Маркусом ми всі будему скучати... Надіюсь Мікко зможе скласти конкуренцію Себу
|
|
| |
Zmey | Дата: Неділя, 03.02.2008, 19:36 | Повідомлення # 7 |
Полковник
Група: Проверенные
| Я болею за Себа.почему он всем так надоел?Ведь он же не виноват что он выигрывает всё что можна.Просто талантище. За Петера я также болею,а за субару нет.Вот еслибы Петька перешол в какуюто другую команду я бы очень был рад. Также болею за Судзуки. Admin!!!!!! Больщая просьба и делее вымещать ссылки на обзоры WRC.
Ралли - это моя жизнь!
|
|
| |
admin | Дата: Неділя, 03.02.2008, 21:53 | Повідомлення # 8 |
Admin
| Quote (Zmey) Больщая просьба и делее вымещать ссылки на обзоры WRC. Постараюсь
|
|
| |
Andryha | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 10:58 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Quote (admin) Петя почне вигравати тоді коли Продрайв підготує машину, яка витримає його агресивну їзду. А станет ли? Ведь Крис стал объезжать его все чаще. Очень хочется увидеть у Субару конкурентоспособный автомобиль, и номинальную силу пилотов. Что касаться Мико я не думаю что он готов в этом сезоне к борьбе за титул, и 2,5 минуты проигрыша тому подтверждение!
Каждый должен самосовершенствоваться. Каждый водитель имеет свои ограничения. Мои ограничения -немного больше, чем у других.Айртон Сенна да Силва ©
|
|
| |
nasarius | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 11:28 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| думаю, в цьому році боротьба за чемпіонство не буду такою запеклою, звичайно якщо Льоб сам собі не влаштує проблем...Набагато цікавіше буде споглядати за компанією борців за решту сходинок подіуму, у цьому році там фахівців зібралось досить...
|
|
| |
Zmey | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 13:14 | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Quote (nasarius) думаю, в цьому році боротьба за чемпіонство не буду такою запеклою, звичайно якщо Льоб сам собі не влаштує проблем...Набагато цікавіше буде споглядати за компанією борців за решту сходинок подіуму, у цьому році там фахівців зібралось досить... С этим я полностью согласен. Ведь Сордо,Хировонен,Латвала,Аткинсон,Солберг - все претендуют на места с 2-го по 3.Если конечно не подведут машины да и сами гонщики будут допускать меньше ошибок.Добавлено (04.02.2008, 13:14) --------------------------------------------- Дорогие форумчане на этой неделе стартует ралли Шведции.Предлагаю выложить на форум свои коментарии по поводу кто займёт какое место. 1.Себ 2.Хирвонен 3.Латвала.
Ралли - это моя жизнь!
|
|
| |
admin | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 13:32 | Повідомлення # 12 |
Admin
| думаю Себ не виграє Швецію. Другим буде А виграє мабуть Мікко. Третім буде Петя (якщо не зійде ).
|
|
| |
Rus | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 16:47 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Думаю Міко подолає першим... Другий SuperSeb. Третій Латвала... Червертий Еткінсон і Пятий Петрусь... П.С. Сподіваюся Субару склеїть конкутентноспроможний болід...
|
|
| |
nasarius | Дата: Вівторок, 05.02.2008, 08:20 | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Однозначно, Мікко буде першим...по-перше, на снігу він краще дивиться, ніж Себ....по-друге, Швецію нескандинав виграв тільки одного разу (Себ), і то тільки тому, що решта конкурентів зійшли....по-третє, тому що я вболіваю за Форд другий - Льоб, третій - Латвала...а в душі сподіваємось, що субарики дадуть бій Добавлено (05.02.2008, 08:20) --------------------------------------------- http://www.youtube.com/watch?v=X-UH8b-MwsA і пощастило ж цьому маршалу...ще секунда і Мікко виграв б Монте Карло
|
|
| |
admin | Дата: Вівторок, 05.02.2008, 16:51 | Повідомлення # 15 |
Admin
| Кілька фоток з тестів Урмо Аави на снігу:
|
|
| |